Povedali o zápase (8)

benny napísal:

takisto si asi nepochopil Ty mňa,normálne sa to dalo napísať do dvoch riadkov a nie,aby som si rezervoval pol dňa na tvoje články,ja nemám nič proti ja som len na niečo poukázal a v tom si to Ty nepochopil a hneď si to vzal ako útok....:D:D
každý má svoj názor a ja tiež...od toho to tu je,aby som si napísal názor nie???
a pre OSTATNÝCH čo to čítajú,aspoň z mojej strany,JA sa tu nehádam,aby si to niekto zle nevysvetlil..!!!

Pridané: 31.05.11 15:48.
kcepec napísal:

Benny, neberiem to ako útok. Avšak tento týždeň už asi na to nemám trpezlivosť. Začalo to tou nedeľou a tisícom požiadaviek na hrací čas. Netuším, či je to taký problém aby vždy jeden človek povedal termín za svoj tím. Lebo toto už bol extrém. Riešil som tisíci telefonát a pretelefonoval milióntu minútu, lebo tímy majú medzi sebou „zubaté“ dohody o časoch a keď z toho potom urobím nejaký priemer, tak sa to nikomu nepáči a všetci volajú mne, nerozumiem. Vaše hráčske požiadavky smerujte na vedúceho tímu a potom nech si to kompetentní za tímy medzi sebou dohodnú a ja to v rámci organizačných limitov „požehnám“. Avšak pri „vyrovnanostiach“ v sériách rozumiem, že ústretovosť medzi súperiacimi dvojicami asi nebude bezhraničná. Už sa teším, že dôjde k tomu, keď nebude zhoda na čase a budem to musieť rozlusknúť. Nevďačná úloha a ešte aj v situácii, že som priamym účastníkom ako hráč.
Takže nehádame sa, len si to otvorene debatujeme.

Pridané: 02.06.11 19:58.
benny napísal:

Milý Karol,včera sa ťa po zápase Dubák z Rosiny pýtal,či by sa dalo hrať v piatok a čo si mu odpovedal??

Pridané: 30.05.11 18:52.
kcepec napísal:

Nikomu zo žiráf alebo slimákov som o piatku nič záväzné nehovoril. Benny, to čo som sa rozprával s Dubákom z Rosiny, bolo myslené ako možnosť, pričom som ešte hovoril aj o zápase Euroimpex – Maple. Už v akom to bolo časovom slede fakt netuším, lebo tých podnetov od hráčov bolo včera nespočet. Napríklad zápas EURO - Maple: najskôr chceli žltí hrať v piatok večer. (To bolo po zápase.) Tento termín však nevyhovoval modrým (to už bolo dlho po zápase), lebo sú na koncerte. Už telefonicky riešené: modrí chceli hrať v sobotu, to zasa nevyhovovalo žltým. Tak som ich šupol až na nedeľu, robil som to dnes ráno, či im bude sedieť dopoludnie, fakt netuším. Včera po skončení okolo 20.30 som riešil aj slimáci – žirafa. Lajo stále rozpráva o piatku, lebo ten mu vyhovuje. Pre druhý zápas sa obe mužstvá dohodli na ostatnom piatku a potom na sobote pre tretí zápas. Štvrtý chce hrať Lajo opäť teda v piatok. Dubákovci však nemôžu, lebo Blažek je v práci a iného nemáme (s Chovom sa po tej indispozícii na zápase už nedá ďalej počítať). Dnes popoludní sa vedúci oboch tímov Ičo – Dubák zhodli na sobote, tak už fakt netuším o čom sa tu bavíme. Prečo ja mám riešiť tieto ťahanice? Však nech si ich vyriešia tí, čo za kluby zodpovedajú. Adresujete vaše požiadavky a ponosovania smerom k vedúcemu, nie mne. Inak piatok je organizačne najhorší z pohľadu zabezpečenia pískania. Naposledy som tam bol sám a pískal som vlastnému tímu. Zajtra očakávam druhé kolo telefonátov, lebo už budú hráči čítať večerník. Adresujte časové požiadavky na vedúcich, lebo nedá sa vyhovieť všetkým. Jeden chce piatok o 18h, druhý o hodinu neskôr, tretí v sobotu okolo obeda, štvrtý v sobotu o 15, piatky v sobotu večer, ... . Človek k vám chce byť ústretový a výsledok toho je ten, že sa sťažuje jeden alebo druhý.

Pridané: 30.05.11 19:18.
benny napísal:

nechce sa mi to čítať,ide o to,že Rosine povieš,že sa hrá v piatok okay I.mestská,že sa nemôže hrať a nakoniec sa nehrá nič,potom sú tie telefonáty,lebo sorry,ale urobil si si ako chcel..:)

Pridané: 30.05.11 20:30.
kcepec napísal:

To je zložitá diskusia, ak nie si ochotný čítať odpovede druhej strany. Po potom zostávaš na postoji reprodukcie počutého. Netuším ako Ti náš rozhovor referoval Dubák. Zrejme niečo iné ako som mu povedal. Obdobná situácia, keď si urobil iný záver ako bolo v skutočnosti povedané, bola už aj na jeseň. Vtedy som na stretnutí pred sezónou upozornil zástupcov mužstiev, že ak nebudú po zápase aktualizovať súpisky a neočistia ich o nehrajúcich hráčov, tak od jarnej časti bude hrať iba ten, kto bude na začiatku stretnutia na „modrej“. Spätná väzba sa mi dostala od Tvojho spoluhráča o pár dní, keď mi napísal či som normálny, že nechcem púšťať na zápas hráčov, ktorí prídu neskôr. Dubák to referoval v úplne inej podobe ako bolo povedané, myslené a prítomní pochopili. Niečo podobné bolo asi aj v nedeľu. Cez víkend nikomu nehovorím, že bude mať zápas v čase, ktorý si želá. Konečné rozlosovanie robím v pondelok ráno. Všetko čo sa mi dostane cez víkend, sú iba pomocné info pri tvorbe najbližšieho programu. V jednom máš pravdu, urobil som ako som chcel, resp. ako sa dalo. Robím to tak celú sezónu a nikto s tým nemá verejný problém. Príde záver sezóny a zrazu sa objavia sťažnosti. Presne v tom momente, keď chcem byť voči vám, vzhľadom na povahu zápasov, ústretový. To je samozrejme pasca, lebo nikde nebudú všetci spokojní. Tak ako aj v Tvojom prípade. Žiaľ, to je to bremeno zodpovednosti, že to musím urobiť a čo si o tom myslíš, je Tvoja vec. Z prvej ligy sa po zdôvodneniach, ktoré som Ti napísal, nedá odohrať ani jeden zápas. Druhú, aj napríklad vzhľadom na to, že sú staromestské slávnosti, tam z organizačných dôvodov nedám. V piatok je všeobecne problém s pískaním, teraz by bol o to väčší, že je v meste masové podujatie. Po skúsenosti z minulých rokov by bolo hlúposťou tam dávať zápas. Však by som zasa počúval, že prečo v piatok, keď je koncert, hrá žilina futbal, hrá žilina hokej, sú majstrovstvá v hokeji, je šampionát vo vodnom pále, finále spoločenský tancov, autoškola, venček, maturita, zlé počasie, dusno, príliš neskoro, veľmi tmavo a tak ďalej, ... . Tisíc ľudí, tisíc pohľadov na termín zápasu, vedúci našich tímov sa dohodli, tak netuším prečo Ti to vadí.

Pridané: 31.05.11 00:15.
benny napísal:

na čo karol vyprávaš,že budeme hrať piatok všetkým,keď si aj tak urobíš ako chceš...

Pridané: 30.05.11 15:09.
kcepec napísal:

Milý Milan, nikomu som ani slovkom nepovedal, že budete hrať v piatok. Jeden chce v piatok, druhý v sobotu, tretí v nedeľu. To Tvoj spoluhráč Lajo, stále rozpráva o piatku, ja som mu nič nesľúbil. Takže toľko k tejto téme. U vás je vedúci Ičo, u nás Dubák, skúsme to nechať na nich a predídeme podobným dezinformáciám.

Pridané: 30.05.11 15:13.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.