Povedali o zápase (6)

Tommi90 napísal:

Škoda tej obrany hra nebola až taká zlá no obrana v tomto zápase nám úplne odišla !!

Pridané: 15.06.11 11:36.
kcepec napísal:

Dovolím si povedať, že veľmi príjemné prekvapenie turnaja. Mladícka dravosť a bojovnosť, ale aj nerozvážnosť. Presne ako píšeš, pri zodpovednejšej hre dozadu by ste mohli pomýšľať (pri troške šťastia) aj na bodík za remízu. Keby nemal súper v bránke Ucha Haviara, asi by to mal veľmi zložité. Gólman pochytal dve – tri super gólové šance. Hrali ste pekný hokejbal, som zvedavý na vaše ďalšie vystúpenia.

Pridané: 15.06.11 16:54.
Tommi90 napísal:

Ja som veľmi rád za takúto šancu aspoň trochu sa zohrať a nazbierať kopec skúsenosti pred začiatkom novej sezóny ... Každý jeden zápas nám môže veľa ukázať ako práve tento ktorý sme fakt rozbehli dosť nerozvážne zo zadu ... Ale myslím si že je lepšie že takáto chyba prišla skôr aby sme mohly na nej zapracovať a v ďalšom zápase už bude obrana určite zodpovednejšia .

Pridané: 16.06.11 00:31.
kcepec napísal:

V obrane ste hrali fakt nerozvážne, avšak DELO Team má veľmi špecifickú hru, zameranú na hrotových hráčov, permanentne vysunutých na útočnej modrej čiare. Iné tímy takto nehrávajú, v ďalších zápasov toľko brejkov do otvorenej obrany nebude. V budúcej sezóne by ste mohli byť veľkým oživením.

Pridané: 16.06.11 00:41.
Tommi90 napísal:

Ak na sebe popracujeme a zcelíme sa tak určite niečo ukážeme aj keď začiatok sezóny bude namáhavý no máme v týme kopec mladých chalanov momentálne náš káder má 22 hráčov a 2 veľmi dobrých brankárov ... máme tam samozrejme hráčov ktorý už majú niečo odohraté či už Ivan Dupkala (hrával za Lodno) , Igor Šmiček ( KNM B) , brankárska jednotka by mal byť Michal Neomani (chytával za LV) ten čo nám aj tento zápas chytal dokonca by sme mali mať v týme aj troch mladíkov ktorý hrajú ľadový hokej za Žilinu. Je tu viac chalanov čo sme pozbierali z nejakych týmov no a ostatok sú chalani nováčikovia ktorý ligu ešte neokúsili vrátane mňa ... Som zvedavý ako nám to spolu pôjde :)

Pridané: 16.06.11 01:09.
power71 napísal:

Ďakujeme Karol...možme dakedy dať pripravák proti Vám Revolutions na zimáku... dohodneme sa na niaky termín ?

Pridané: 16.06.11 12:36.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.